NaNu Mediadesign NaNu Mediadesign, gevestigd aan Stephanstrasse 16a 41464 Neuss/ Duitsland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Natascha rink
Stephanstrasse 16a 41464 Neuss/ Duitsland

Natascha Rink is de Functionaris Gegevensbescherming van NaNu Mediadesign Zij is te bereiken via [email protected]

Persoonsgegevens die wij verwerken
NaNu Mediadesign verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Geboorteplaats
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Lijst met contactgegevens van de klant via een app
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
NaNu Mediadesign verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– NaNu Mediadesign analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw
voorkeuren.
– NaNu Mediadesign volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
– NaNu Mediadesign verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
NaNu Mediadesign neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het
gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van NaNu Mediadesign) tussen zit. NaNu Mediadesign gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Hosting
De hostingdiensten die wij gebruiken, zijn bedoeld om de volgende services te bieden: infrastructuur- en platformdiensten, computercapaciteit, opslag- en databaseservices, beveiliging en technische onderhoudsdiensten die we gebruiken om deze online service te bedienen.

Hier verwerken wij, of onze hostingprovider, inventarisatiegegevens, contactgegevens, inhoudsgegevens, contractgegevens, gebruiksgegevens, meta en communicatiegegevens van klanten, geïnteresseerde partijen en bezoekers van dit online aanbod op basis van onze legitieme belangen in een efficiënte en veilige aanbieding van dit online aanbod volgens Artikel 6 par. 1 lit. f DSGVO i.V.m. Artikel 28 DSGVO (sluiting van contract voor contractverwerking).

Nieuwsbrief
Met de volgende informatie informeren wij u over de inhoud van onze nieuwsbrief, evenals de procedures voor registratie, verzending en statistische evaluatie, evenals uw recht van bezwaar. Door u te abonneren op onze nieuwsbrief, gaat u akkoord met de ontvangst en de beschreven procedures.

Inhoud van de nieuwsbrief:
We sturen nieuwsbrieven, e-mails en andere elektronische meldingen met reclame-informatie (hierna “nieuwsbrief”) alleen met de toestemming van de ontvanger of een wettelijke toestemming. Voor zover de inhoud van een nieuwsbrief concreet wordt beschreven, zijn deze bindend voor de toestemming van de gebruikers. Overigens bevat onze nieuwsbrief informatie over onze diensten en ons.

Dubbele opt-in en logging:
De registratie voor onze nieuwsbrief vindt plaats in een zogenaamde double opt-in procedure. dat Na registratie ontvangt u een e-mail waarin u wordt gevraagd om uw registratie te bevestigen. Deze bevestiging is nodig zodat niemand zich kan registreren bij externe e-mailadressen. De registratie voor de nieuwsbrief wordt geregistreerd om het registratieproces te bewijzen volgens de wettelijke vereisten. Dit omvat de opslag van de login en de bevestigingstijd, evenals het IP-adres. Evenzo worden wijzigingen in uw gegevens die bij de verzendserviceprovider zijn opgeslagen, geregistreerd.

Nieuwsbrief Service Provider
De verzending van de nieuwsbrief door middel van de verlader “CleverReach GmbH & Co. KG”, een nieuwsbrief platform voor de levering van de Duitse leverancier Rocket Science Group, CleverReach GmbH & Co. KG, Mühlenstr. 43, 26180 Rastede, Duitsland. Het privacybeleid van de verzender kan hier bekeken worden: https://www.cleverreach.com/de/datenschutz/. De serviceprovider is gebaseerd op onze legitieme belangen. Artikel 6 par. 1 lit. f DSGVO en een overeenkomst voor contractverwerking volgens art. Artikel 28, lid 3, zin 1 DSGVO.

De service provider kan de gegevens ontvangen, de ontvanger in anonieme vorm, dat wil zeggen zonder toewijzing aan een gebruiker, om hun eigen diensten te optimaliseren of te verbeteren, b.v. gebruiken voor de technische optimalisatie van verzending en de presentatie van de nieuwsbrief, of voor statistische doeleinden. Echter, de scheepvaart service provider niet de gegevens van onze nieuwsbrief ontvangers gebruiken ze zelf te schrijven of de gegevens aan derden door te geven.

Google Analytics
We vertrouwen op basis van onze legitieme belangen (dat de belangstelling voor de analyse, optimalisatie en kosten-effectieve werking van onze reserves in de zin van art. 6 lid. 1, onder f. DSGVO) Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, LLC ( “Google”) één. Google maakt gebruik van cookies. De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van het online aanbod door de gebruikers wordt meestal doorgestuurd naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen.

Google is gecertificeerd onder de Privacy Shield afspraken en biedt dus een garantie om te voldoen aan de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google gebruikt deze informatie namens ons, om het gebruik van onze reserves te evalueren door de gebruikers, om rapporten over de activiteiten samen te stellen binnen dit online-aanbod en bieden voor andere, gerelateerd aan het gebruik van deze website en internet diensten aan ons. Hier pseudoniem gebruikersprofielen van gebruikers kunnen worden gemaakt op basis van de verwerkte gegevens.

We gebruiken Google Analytics alleen met geactiveerde IP-anonimisering. Dit betekent dat het IP-adres van de gebruiker wordt verkort door Google binnen de lidstaten van de Europese Unie of andere partijen bij de Overeenkomst betreffende de Europese Economische Ruimte. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort.

Het IP-adres dat door de browser van de gebruiker wordt ingediend, wordt niet samengevoegd met andere gegevens die door Google worden verstrekt. Gebruikers kunnen de opslag van cookies voorkomen door hun browsersoftware dienovereenkomstig in te stellen; gebruikers kunnen bovendien voorkomen dat het verzamelen van gegevens die zijn gegenereerd door de cookie en in verband met hun gebruik van de inhoud op Google en de verwerking van deze gegevens door Google, door het downloaden van de browser plug-in beschikbaar op de volgende link en installeren: http: // Gereedschap .google.com / dlpage / gaoptout? hl = nl.
Voor meer informatie over Google maakt gebruik van gegevens, instellingen en mogelijkheden oppositie is te vinden op de websites van Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners ( “Hoe Google gegevens gebruikt wanneer u websites of apps gebruiken onze partners “), http://www.google.com/policies/technologies/ads (” beheren gebruiksgegevens voor reclamedoeleinden “), http://www.google.de/settings/ads (” informatie die Google gebruikt om u reclame te laten zien “).

Oppositie tegen gegevensverzameling
U kunt ook voorkomen dat uw gegevens door Google Analytics worden verzameld door op de volgende link te klikken. Er is een opt-out-cookie ingesteld die voorkomt dat uw gegevens worden verzameld bij toekomstige bezoeken aan deze website:Google Analytics Deaktivieren

Google Re / marketing services
Op basis van onze legitieme belangen (dat wil zeggen interesse in de analyse, optimalisatie en economische werking van ons online aanbod in de zin van artikel 6 (1) lit. DSGVO) gebruiken we de marketing- en remarketingdiensten (“Google Marketing Services” “), LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, VS, (” Google “).
Google is gecertificeerd onder de Privacy Shield afspraken en biedt dus een garantie om te voldoen aan de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

De Google marketing diensten kunnen wij reclame voor en op onze website laten gericht, om gebruikers te presenteren met advertenties die mogelijk overeenkomen met hun belangen. Als een gebruiker bijvoorbeeld. Het weergeven van advertenties voor producten waarin hij op andere websites is geïnteresseerd, wordt remarketing genoemd. Voor deze doeleinden, wordt een code van Google uitgevoerd wanneer u onze en andere websites waar Google marketing diensten zijn actief bezoeken, rechtstreeks door Google en geroepen te zijn. (Re) marketing-tags (onzichtbare afbeeldingen of code, ook wel bekend als “Web Bakens “) opgenomen in de website. Met hun hulp krijgt de gebruiker een individuele cookie, i. een klein bestand wordt opgeslagen (in plaats van cookies kunnen vergelijkbare technologieën ook worden gebruikt). De cookies kunnen worden ingesteld op verschillende domeinen, waaronder google.com, doubleclick.net, invitemedia.com, admeld.com, googlesyndication.com of googleadservices.com. In dit bestand wordt vermeld welke webpagina’s de gebruiker bezocht, voor welke inhoud hij geïnteresseerd is en voor welke aanbiedingen hij heeft geklikt, evenals technische informatie over de browser en het besturingssysteem, verwijzende webpagina’s, bezoektijd en andere informatie over het gebruik van het online aanbod. Het registreert ook het IP-adres van de gebruikers, waarbij Google Analytics meldt dat het IP-adres zich in de lidstaten bevindt

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
NaNu Mediadesign bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

NaNu Mediadesign verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. NaNu Mediadesign blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.

NaNu Mediadesign gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen
in de browser van je computer, tablet of smartphone. NaNu Mediadesign gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door NaNu Mediadesign en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

NaNu Mediadesign wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de
Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
NaNu Mediadesign neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Auteursrechten

Dit is een website van NaNu. Alle eigendomsrechten, auteursrechten en merkenrechten, berusten, bij NaNu of bij derden die NaNu een licentie hebben verstrekt. De gebruiker erkent en stemt ermee in dat het uitdrukkelijk verboden is om materialen van de website van NaNu, zoals beeldmerken en logos, audio -en videomaterialen, banners, teksten en de structuur en indeling daarvan evenals de broncodes van deze website te wijzigen, te verveelvoudigen, te gebruiken, te verwijderen of onherkenbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NaNu, al dan niet voor commerciële doeleinden.

Websites van derden

De website bevat links naar websites die door derden worden aangeboden en beheerd, en waarover NaNu geen controle uitoefent. Een constante controle van de links is niet mogelijk. Dus, het opnemen van deze links impliceert niet, direct of indirect, dat NaNu de inhoud van de door derden beheerde sites heeft overzien of goedgekeurd of dat er associaties of sponsoringrelaties bestaan tussen NaNu en derden, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld. NaNu is niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van websites waartoe bezichtiging via links op websites van of naar NaNu mogelijk zijn gemaakt. Het gebruiken van de op de website aanwezige links vindt plaats op eigen risico. Externe links op deze website moeten naar de homepage verwijzen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NaNu is geen deeplinking of framing van de website toegestaan of andere technieken, waarbij de website of delen daarvan in de websites van de gebruikers of derden in welke vorm dan ook worden geïntegreerd.